Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Referencer

Både arbejdet og oprydningen var perfekt

De småsprossede vinduer i vores villa trængte alvorligt til en gang maling, så vi kontaktede DP Malerservice og modtog et fornuftigt tilbud på opgaven. Vi var så heldige, at de kunne påbegynde arbejdet hurtigt og fem dage senere var opgaven fuldført til punkt og prikke. Både arbejdet og oprydningen var perfekt og samtidig var de hyggelige at have gående, så de får hermed vores varmeste anbefalinger.

Thomas Skovengaard, Klubchef Hørsholm Rungsted Tennisklub

Alle aftaler overholdes og arbejder leveres til tiden hver gang.

Vi har gennem flere år haft samarbejde med DP Malerservice, som har udført alt fra mindre reparationsopgaver til større malerentrepriser.

Vi har været fuldt tilfredse med det leverede arbejde, som hver gang har levet op til vores forventning. Alle aftaler overholdes og arbejder leveres til tiden hver gang.

Rebecca Dyrby (Boligkontoret Danmark)

DP Malerservice har udført arbejde for Lillerød Boligforening og Andelsboligforeningen Lundegården i de sidste 10 år.

Begge boligselskaber har været overordentlig tilfreds med både kvaliteten af arbejdet samt den høje servicering.Arbejdet har bestået i istandsættelse af flyttelejligheder for hvad angår malerarbejde samt ansvar for gulvarbejde og rengøring, herunder koordinering med andre håndværkere, blandt andet VVS arbejde og EL. DP Malerservice har altid overholdt istandsættelsesfristen på 14 dage, trods der nogen gange har været et stort antal lejemål i samme istandsættelsesperiode. Ud over istandsættelse af flytteboliger har DP malerservice ligeledes udført andet malerarbejde for de to boligselskaber, såsom maling af udvendigt træværk, trappeopgange og bygninger. Jeg vil hermed give min anbefaling videre – og står naturligvis til rådighed for spørgsmål.

Dorte Petermuss

Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger

Jeg har i mere end 10 år haft et samarbejde med DP Malerservice i forbindelse med en udlejningsejendom. Jeg har altid været meget tilfreds med det, da de overholder aftaler, holder priserne, kommer til tiden, gør et godt styke arbejde og rydder op efter sig. Jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger.

Kim Nielsen (SCA Hygiene Products A/S)

kvaliteten er i top

Jeg kan varmt anbefale malerfirmaet DP, malerservice Som jeg har brugt siden 2005. kvaliteten er i top, og fleksibiliteten er i orden. For egen regning kan jeg sige, kanon godt malerarbejde.