Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Om DP Malerservice

Din profesionelle maler i Nordsjælland og København

DP Malerservice - Vi lægger vægt på kvalitet og god kundeservice

Din profesionelle Maler

DP Malerservice er din professionelle Maler i Nordsjælland og København. Vi udfører alle opgaver inden for malerfaget for den private husejer, boligselskaber, virksomheder og offentlige instituioner.

Vores malere håndterer små og store opgaver.

Vi er beliggende i Hørsholm og dækker derfra hele Nordsjælland og København.

Malermester med stor erfaring

Om det er udvendig eller indvendig maling, kan vi stå til rådighed. Som din professionelle malermester i Nordsjælland og København håndterer vi også renoveringer og flyttelejligheder, hvor vi gerne tager hovedentreprisen og er tovholdere på projektet.

Bag malerfirmaet DP Malerservice står malermester Daniel Dobie, som har stor erfaring inden for branchen. Inden han startede sin egen virksomhed, opnåede han omfattende ekspertise ved andre malermestre. 

Med hænder og sjæl

DP Malerservice er kendetegnet ved kvalitet og grundighed. Vi lægger både hænder og sjæl i vores arbejde, og det er jeres garanti for et godt resultat.

Vi ønsker glade kunder og går til alle opgaver med et positivt sind. Hos os får du en engageret malermester fra start til slut og gør altid hellere lidt for meget end lidt for lidt ud af vores projekter.

Malerfirma Nordsjælland

 Malerfirma Nordsjælland

Malerfirma København

 Malerfirma København

Malerfirma Holte

 Maler Holte