Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Facaderenovering

Facaderenovering København og Nordsjælland

Facaderenovering København og Nordsjælland

Vi varetager hele din facaderenovering fra start til slut

Vi udfører facaderenovering i København og facaderenovering i Nordsjælland samtidig med, at du får den bedst tænkelige professionelle og tekniske rådgivning til din facaderenovering, da dette er altafgørende for et flot og holdbart resultat.

DP Malerservice samarbejder med tekniske konsulenter fra Sigma, i forbindelse med din facaderenovering i København eller Nordsjælland, da det grundlæggende arbejde i forbindelse med en facaderenovering er altafgørende for et godt og holdbart resultat.

Før vi påbynder en facaderenovering i København eller en facaderenovering af din ejendom i Nordsjælland, foretager vi sammen med konsultenten fra Sigma, altid en besigtigelse af opgaven, hvor vi udfører en tilstandsvurdering af facaden på din ejendom.

På baggrund af tilstandsvurderingen og arbejdernes omfang afgør vi hvilke forberedende arbejder der skal udføres i forhold til klargøring af underlag, samt den afsluttende behandling af din facade. Herefter bliver der udarbejdet et skriftlig tilbud på opgaven med garanti for det udførte arbejde.

Din professionelle leverandør af facaderenovering

DP Malerservice er din professionelle leverandør af facaderenovering, maling af facader og øvrigt udvendigt og indvendigt malerarbejde i Nordsjælland og malerarbejde i København.

Få yderligere inspiration og information på nedenstående links:

Malerfirma København

Malerfirma Nordsjælland