Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Opsætning af tapet, filt og glasvæv

Professionel opsætning af tapet, filt og glasvæv

Når du vil være sikker på en faglig korrekt og holdbar løsning i mange år fremover

DP Malerservice tilbyder opsætning af tapet, filt eller glasvæv for private, boligforeninger og virksomheder i Nordsjælland og København.

Skal du have opsat tapet, filt eller glasvæv er det vigtigt, at forarbejdet er udført korrekt så du får et flot og holdbart resultat.

DP Malerservice går ikke på kompromis med kvaliteten, og sørger for at det grundlæggende arbejde er udført korrekt forud for opsætning af dit tapet, filt eller glasvæv.

Skal du have opsat filt eller glasvæv i din stue, køkken eller badeværelse, sørger vi også her for en faglig korrekt forbehandling, forud for opsætning af filt eller glasvæv, og igen korrekt behandling af det opsatte filt eller glasvæv, så resultatet er holdbart og ensartet inden den afsluttende maling af vægge og lofter.

Vægge med gammelt tapet

Har du vægge i din ejendom med tapet, og ønsker i stedet for en mere vedligeholdelsesvenlig overflade, så kan løsningen være opsætning af glasfilt i stedet for.

Vi påtager os hele opgaven med fjernelse af det gamle tapet, spartling af vægge, grunding, opsætning af filt, påføring af vævsfylder samt færdigmaling af vægoverfladen i dine yndlingsfarver.

Vi sørger naturligvis for at rydde op efter os, og hvis du ønsker det en slutrengøring efter endt arbejde.

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud på opsætning af tapet, filt eller glasvæv

Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan benytte dig af kontaktformularen i højre side, eller ringe til os direkte på tlf. 20 40 03 40.

Malerarbejde efter opsætning af filt eller glasvæv

Vi sørger naturligvis også for det efterfølgende malerarbejde af dine lofter og vægge efter opsætning af filt eller glasvæv. Vi færdig maler dine lofte og vægge i dine yndlingsfarver og rådgiver dig i den forbindelse med korrekt farvevalg. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaling og udfører altid to gange færdigmaling af dine lofter og vægge, så du er sikker på en god og holdbar løsning.

Afhængig af om du bor i Nordsjælland eller København, kan du få yderligere inspiration til dit malerarbejde på nedenstående links.

Malermester Nordsjælland

Malermester København