Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Flyttelejligheder

Maling af flyttelejligheder

Maling af flyttelejligheder

DP Malerservice sørger for istandsættelse og maling af lejligheden, når den skal overtages af nye lejere

DP Malerservice kan sørge for, at flyttelejligheden bliver istandsat, så den er klar til overtagelse af nye lejere. Vi håndterer projekter for både boligselskaber, erhverv og private.

Vi tager totalentreprisen ved istandsættelse af flyttelejligheden

Vi udfører malerarbejde, gulvslibning, renovering og rengøring sammen med vores kompetente samarbejdspartnere.

Vi tager gerne totalentreprisen og er tovholdere på projektet fra start til slut, så I blot skal glæde jer til at se det færdige resultat.

På den måde udnyttes tiden bedst muligt, så I ikke selv skal sørge for kontakten til de forskellige involverede faggrupper. 

Tryghed, tillid og ærlighed

- værdier der bliver prioriteret højt hos DP Malerserivce

Vi har et tæt samarbejde med alt fra murere til elektrikere og VVS-installatører, hvilket bevirker, at vi effektivt kan løse hele opgaven samtidig med, at vi opretholder en høj faglig kvalitet på de udførte arbejder.

Tryghed, tillid og ærlighed er en vigtig del af vores måde at arbejde på. Vi informerer altid om fordele og eventuelle ulemper ved de forskellige løsningsmuligheder.

Det er jeres garanti for et godt resultat.

DP Malerservice har udført arbejde for Lillerød Boligforening og Andelsboligforeningen Lundegården i de sidste 10 år.

Begge boligselskaber har været overordentlig tilfreds med både kvaliteten af arbejdet samt den høje servicering.Arbejdet har bestået i istandsættelse af flyttelejligheder for hvad angår malerarbejde samt ansvar for gulvarbejde og rengøring, herunder koordinering med andre håndværkere, blandt andet VVS arbejde og EL. DP Malerservice har altid overholdt istandsættelsesfristen på 14 dage, trods der nogen gange har været et stort antal lejemål i samme istandsættelsesperiode. Ud over istandsættelse af flytteboliger har DP malerservice ligeledes udført andet malerarbejde for de to boligselskaber, såsom maling af udvendigt træværk, trappeopgange og bygninger. Jeg vil hermed give min anbefaling videre – og står naturligvis til rådighed for spørgsmål.

Rebecca Dyrby (Boligkontoret Danmark)

Maling af lejligheder Nordsjælland og København