Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Maling af lejlighed

Maling af lejlighed Nordsjælland og København

Maling af lejlighed Nordsjælland og København

Når du skal flytte, ønsker nye farver på dine vægge eller vil udskifte dit gamle tapet med nye og flotte malede overflader

Skal du have malet din lejlighed og orker du ikke selv at gøre det, eller ønsker du professionel hjælp til maling af din lejlighed, så lad os hjælpe dig. Vi maler din lejlighed hurtigt og professionelt og yder fuld garanti på det udførte arbejde. 

Vi maler lejligheder i hele Nordsjælland og København

Som din professionelle maler har vi har mange års erfaring i maling af lejligheder, hvad enten det er i forbindelse med fraflytning, indflytning eller et ønske om nye farver på vægge og lofter. Vi rådgiver dig om farvevalg og har masser af ideer til hvordan, din lejlighed kan tages sig ud i forhold til lige præcis din smag og stil.

Vi maler din lejlighed hvad enten du bor i Nordsjælland eller København, hvor vi i forvejen servicerer end del kunder.

Gode grunde til at få malet sin lejlighed

Der kan være flere grunde til, at du skal have malet din lejlighed. Det kan være du skal flytte, og selv skal sørge for istandsættelse af din gamle lejlighed. Det kan være fordi du gerne vil have udskfitet dit gamle tapet med nye og flotte malede vægge og lofter.

Vedligeholdelseskonto

Bor du i lejet lejlighed og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet din lejlighed over din vedligeholdelseskonto. Dette er en oplagt mulighed for at få forvandlet din lejlighed til et hjem lige efter din smag.

Det eneste du skal gøre er at undersøge hvad din vedligeholdelseskonto dækker, så sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med malerarbejdet.

Få et GRATIS tilbud på maling af din lejlighed

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud på maling af din lejlighed til en pris der er til at betale. Vores priser på maling af lejligheder er altid konkurrencedygtige, og så yder vi fuld garanti på alt vores malerarbejde.

Få yderligere information om dine muligheder for malerarbejde på nedenstående links.

Malerarbejde Nordsjælland

Malerarbejde København