Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Maling af vinduer og døre

Få malet dine vinduer og døre og undgå råd og svamp

Få malet dine vinduer og døre og undgå råd og svamp

Vi tilbyder maling af vinduer og døre til private kunder samt til boligselskaber og virksomheder i Nordsjælland og København.

Dine vinduer og ydredøre er udsatte på grund af de danske vejrforhold, og temperaturforskellen ude og inde. Det er derfor vigtigt at dine vinduer og døre bliver behandlet, så de kan modstå vejrforholdene og hold i mange år fremover.

Maling af dine vinduer og døre er en smuk, og samtidig effektiv behandling. Nymalede vinduer og døre pynter på ethvert hus eller bygning, og beskytter samtidig træværket mod fugt og vandindtrængning.

Vedligeholdelse af Vinduer og døre

For at dine vinduer og døre skal kunne holde i mange år, er det vigtigt at dine døre og vinduer jævnligt efterses, vedligholdes og males. Hvis du ikke sørger for jævnlig vedligehodelse af dine vinduer og døre, nedbrydes først malingen og derefter træværket.

Hvor ofte dine vinduer og døre skal males afhænger hvor hurtigt den malede overflade nedbrydes. Når malingen på dine døre og vinduer begynder at se mat og slidt ud, er det på tide at få malet dem. Hvis du ikke maler og venter til malingen på dine døre og vinduer begynder at skalle af, og træet dermed bliver synligt, vil det kræve en mere omfattende behandling og dermed en større økonomisk omkostning.

Få et gratis tilbud på vedligeholdelse af dine døre og vinduer >>>

Maling af ældre vinduer og døre

- der ikke er blevet vedligeholdt

Hvis malingen på dine vinduer er begyndt at skalle af, og træværket er blevet synligt, skal der en mere omfattende malerbehandling til, som skal udføres faglig korrekt, så dine vinduer kan holde i mange år fremover samtidig med, at det er væsentlig letter og dermed billigere at vedligeholde dem fremover.

Vi sørger for en korrekt opbygning af malerbehandlingen af dine vinduer, der typisk omfatter
  • Afslipning af vinduer og døre
  • Kitning af smårevner, vindridser, og mellemrum mellem beslag og træ
  • Behandling af knaster og kitfalse med knastelak (shellak)
  • Grunding af døre og vinduer
  • 2 gange færdigmaling.

Uanset om du skal have malet helt nye døre og vinder, udført vedligeholdelses maling af dine vinduer og døre, eller du skal have malet dine ældre vinduer og døre, så er du altid velkommen til, at kontakte vores malermester i Nordsjælland eller vores malermester i København for en uforpligtende snak om en løsning på maling af dine døre og vinduer.

Super flot resultat og alle aftaler blev overholdt

Maling af vinduerVi er en mindre ejerforening der har fået malet ejendommens vinduer, døre samt bindingsværk på en ældre ejendom gennem dpmalerservice.
Vi havde super gode erfaringer med Danny og hans folk. Alle aftaler blev overholdt, de knoklede igennem fra start til slut og leverede et super resultat.
Kan klart anbefales herfra. Vi ved i hvert fald hvem vi ringer til når vores vinduer skal have en tur til.

Christian Jensen

 Få et gratis tilbud på en malerbehandling af dine vinduer og døre >>>