Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Maling af træhuse

Maling af træhuse og træværk

Maling af træhuse og træværk

Vi udfører indvendig og udvendig maling af træhuse og alt slags træværk

Skal du have malet dit træhus eller træværk, udvendigt eller indvendig, så få din lokale maler i Nordsjælland og København til at udføre opgaven.

Vi har mange års erfaring i maling af træhuse og træværk, og udfører det krævede forarbejde og anvender de korrekte materialer til dit træhus eller træværk. Vi yder naturligvis fuld garanti på alt vores malerarbejde, og du får et flot resultat der holder i mange år fremover.

Udvendig maling af træhuse og træværk

Udvendig/udendørs maling af træhuse og træværk, som f.eks. vinduer og døre, hegn o.l., kan kun ske på bestemte årstider, da dagtemperaturen skal være mellem 10 og 25 grader, og fugtigheden i træværket ikke må være for høj. Derfor er månederne maj - september de bedste måneder at male træhuse og udendørs træværk.

Skal du have malet dit træhus og udendørs træværk er det derfor klogt, at bestille os i god tid til dette arbejde, da sæsonnen for udendørs malerarbejde er begrænset til ca. 5. måneder.

Indvendig maling af træhuse og træværk

Indvendig maling af træhuse og træværk som f.eks. døre og vinduer, trælofter o.l. kan udføres hele året.

Kontakt os for en uforpligtende snak om maling af dit træhus eller træværk, herunder farve- og materialevalg, og få et GRATIS og uforpligtende tilbud på maling af dit træhus og øvrige træværk.

Indhent GRATIS tilbud på dit malerarbejde her >>>