Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Maling af kontor

Maling af kontor og erhvervslokaler

Maling af kontor og erhvervslokaler

Vi maler kontorer for virksomheder og private til skarpe priser

Skal du have malet kontoret eller andre erhvervslokaler i din virksomhed, skole eller institution, så kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerarbejde.

Vi maler alt lige fra små kontorer i den lille virksomhed til større kontor arealer i erhvervsvirksomheder, kommuner, skoler og institutioner. Forud for maling af lofte, vægge og træværk, herunder eventuelt maling af døre og vinduer, sørger vi naturligvis for  for et grundigt forarbejde der er en forudsætning for et flot og holdbart resultat.

Vi maler alle slags kontorer i høj faglig kvalitet, og yder naturligvis fuld garanti på alt vores malerarbejde. Vi vejleder dig endvidere i korrekt farvevalg, så du opnår de bedste betingelser for et godt abejdsklima på kontoret.

Nyt farvevalg eller renovering af kontorer

Uanset om du blot skal have genopfrisket de eksistrende farver på kontoret, have malet med nye farver, eller have opsat nyt tapet, filt eller væv, så klarer vores malere opgaven for dig.

Vi sørger for grundigt forarbejder som f.eks. fuldspartling af vægge og lofter, grunding, opsætning af tapet eller filt samt maling af den færdige overflade.

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af paneler og indfatninger
  • Maling af døre og vinduer
  • Fuldspartling af vægge og lofter
  • Opsætning af tapet, filt og glasvæv

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud på maling af dit kontor

Kontakt vores malerfirma Nordsjælland eller malerfirma København for et gratis og uforpligtende tilbud på maling af dit kontor eller dine kontorarealer.

Du kan enten benytte dig af kontaktformularen i din højre side, eller du kan ringe direkte til os og tale med Malermester Daniel Pedersen på Tlf. 20 40 03 40.

Vi udfører malerarbejde i Nordsjælland og malerarbejde København, hvor vi i forvejen betjener vores erhvervskunder og private kunder.