Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Erhverv og boligforeninger

Professionel malerarbejde for virksomheder og boligselskaber

Professionel malerarbejde for virksomheder og boligselskaber

Når du ønsker høj faglig kvalitet, god service og fuld garanti på dit malerarbejde

Skal kontores males, facaden renoveres, eller trænger hallen til en kærlig hånd? DP Malerservice er din professionelle maler i Nordsjælland og København, når det drejer sig om opgaver til virksomheder og boligforeninger.

Malerarbejde med detaljerne i centrum

Vi har stor erfaring inden for vores felt og har blandt andet udført arbejde for SCA, Hørsholm Svømmehal og Hørsholm Rungsted Tennisklub.

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde. Vi har fokus på detaljerne, på holdbarheden og på de flotte resultater. Det er vores vigtigste opgave at levere en løsning, som I kan glæde jer over både nu og i mange år frem.

Vi udfører malerarbejde i Nordsjælland og malerarbejde i København for alle typer af virksomheder, boligforeninger, boligselskaber og offentlige institutioner.

Den rigtige løsning

DP Malerservice tilbyder kompetent rådgivning lige fra start. I samråd med jer finder vi den løsning, der matcher jeres ønsker og behov bedst.

Ved større projekter tager vi gerne totalentreprisen og sørger for, at projektet forløber, som det skal, fra start til slut.

DP Malerservice har udført arbejde for Lillerød Boligforening og Andelsboligforeningen Lundegården i de sidste 10 år.

Begge boligselskaber har været overordentlig tilfreds med både kvaliteten af arbejdet samt den høje servicering.Arbejdet har bestået i istandsættelse af flyttelejligheder for hvad angår malerarbejde samt ansvar for gulvarbejde og rengøring, herunder koordinering med andre håndværkere, blandt andet VVS arbejde og EL. DP Malerservice har altid overholdt istandsættelsesfristen på 14 dage, trods der nogen gange har været et stort antal lejemål i samme istandsættelsesperiode. Ud over istandsættelse af flytteboliger har DP malerservice ligeledes udført andet malerarbejde for de to boligselskaber, såsom maling af udvendigt træværk, trappeopgange og bygninger. Jeg vil hermed give min anbefaling videre – og står naturligvis til rådighed for spørgsmål.

Rebecca Dyrby (Boligkontoret Danmark)