Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Maler Lyngby

Din lokale maler og malermester Lyngby

Din lokale maler og malermester Lyngby

Vi udfører malerarbejde i Lyngby og Virum til gode priser og med fuld garanti

Vi er din lokale maler i Lyngby og Virum, og tilbyder alt slags indvendigt og udvendigt malerabejde til konkurrencedygtige priser. Vi yder fuld garanti på alt malerarbejde og vi maler i høj faglig kvalitet.

Skal du have malet, tapeseret eller opsat filt i din lejlighed, rækkehus eller hus i Lyngby eller Virum, så er vi den rette samarbejdspartner til din næste maleropgave, hvis du samtidig ønsker; professionel vejledning i forhold til valg af farver og materialer, høj kvalitet på det udførte arbejde, god service og konkurrencedygtige priser på dit malerarbejde.

Få et godt tilbud på dit malerarbejde fra din maler Lyngby og Virum

Står du overfor at skal have udført malerarbejde i din privatbolig eller virksomhed, så kontakt os for et GRATIS og uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Du kan enten kontakte malermester Daniel Pedersen direkte på tlf. 20 40 03 40, eller benytte dig af kontaktformularen i din højre side, hvorefter vi kontakter dig.

Din lokale maler og malermester Lyngy og Virum

DP Malerserivce er din lokale malermester og maler i Lyngby. Vi holder til i Hørholm, der ligger tæt på Lyngby og København, og har over 20 års erfaring som professionel maler og malermester. Vi anvender udelukkende danske faguddannede malere til alt vores malerarbejde, og vi er medlem af Danske Malermestre.

Vores malere dækker hele København og Nordsjælland

Vi servicerer og maler for private kunder og erhvervskunder i b.la. Lyngby, Hørsholm, HolteBirkerød og Brønshøj. Herudover udfører vi malerarbejde i København og malerarbejde i Nordsjælland. Du kan få yderligere information på nedenstående link.

Malermester København

Malermester Nordsjælland

Få op til kr. 10.000,- i tilskud til dit malerarbejde

Du kan spare op til kr. 10.000,- på dit malerarbejde i Lyngby gennem boligjobordningen (Håndværkerfradraget). Du kan læse mere om boligjobordningen her, eller kontakte Malermester Daniel Pedersen på tlf. 20 40 03 40, hvis du ønsker at vide mere.