Gratis tilbud på malerarbejde 20 40 03 40

Maler nordsjælland

Maler Nordsjælland og København

Maler Nordsjælland og København

Professionelt malerarbejde udføres i Nordsjælland og København

Vi er din professionelle maler i Nordsjælland, når du skal have malet huset udvendigt og indvendigt, tapetseret, sat filt eller væv op, eller have malet din facade.

Vores maler Nordsjælland er endvidere eksperter i maling af træhuse og træværk, herunder vinduer og døre.

Som din lokale maler Nordsjælland sikrer vi dig et flot og holdbart resultat i forbindelse med udførelsen af din maleropgave.

Du får professionel vejledning og fuld garanti når du benytter din lokale maler i Nordsjælland og København

Benyt dig af DP Malerservices faglige ekspertise og lad vores maler i Nordsjælland eller maler i København vejlede dig fra starten, så den færdige løsning på dit malerarbejde lever op til dine ønsker og behov.

I kraft af vores mangeårige erfaring som professionel maler, kan vi se mulighederne i dit hus eller ejendom og få den til at fremstå så flot som ny.

Vores malere udfører malerarbejde i høj kvalitet, der er en forudsætning for et flot og holdbart resultat som holder i mange år fremover.

Vi tænker i løsninger, som skaber rummelighed og gode æstetiske resultater. Og så yder vi, som din profesionelle maler i Nordsjælland fuld garanti på alt malerarbejde.

Vi har tilfredse kunder og vores maler dækker hele Nordsjælland og København

DP Malerserivce holder til i Hørsholm og vores malere dækker geografisk hele Nordsjælland og København.

Vores malere servicerer private kunder, erhvervskunder og boligselskaber i hele Nordsjælland og København.

Vores kunder anbefaler os ofte til andre. Både fordi vi har fokus på kvalitet og service, samt fordi vores kreative tankegang ofte er en fordel, når der skal males, tapetseres eller renoveres.

DP Malerservice har udført arbejde for Lillerød Boligforening og Andelsboligforeningen Lundegården i de sidste 10 år.


Begge boligselskaber har været overordentlig tilfreds med både kvaliteten af arbejdet samt den høje servicering.Arbejdet har bestået i istandsættelse af flyttelejligheder for hvad angår malerarbejde samt ansvar for gulvarbejde og rengøring, herunder koordinering med andre håndværkere, blandt andet VVS arbejde og EL. DP Malerservice har altid overholdt istandsættelsesfristen på 14 dage, trods der nogen gange har været et stort antal lejemål i samme istandsættelsesperiode. Ud over istandsættelse af flytteboliger har DP malerservice ligeledes udført andet malerarbejde for de to boligselskaber, såsom maling af udvendigt træværk, trappeopgange og bygninger. Jeg vil hermed give min anbefaling videre – og står naturligvis til rådighed for spørgsmål.

Rebecca Dyrby (Boligkontoret Danmark)

Få et GRATIS tilbud på malerarbejde hvis du bor i Nordsjælland eller København

Vi afgiver altid et GRATIS og uforpligtende tilbud på dit malerarbejde, og rådgiver samtidig om korrekt valg af materialer og farver. Du kan ringe direkte til malermester Daniel Pedersen på Tlf. 20 40 03 40 for en uforpligtende snak om din maleropgave. Eller du kan kontakte os online for et gratis og uforbindende tilbud.

 Få et GRATIS tilbud på din maleropgave - kontakt os online